Brallis är en skönhetsbutik på nätet som erbjuder ett stort sortiment av ekologiska skönhetsprodukter. Du hittar smink, hårvård, hudvård och mycket mer till förmånliga priser. När du handlar hos Brallis så betalar du smidigt och snabbt med faktura.

Översikt

  • Fakturaföretag: Svea Ekonomi AB (SveaWebPay)
  • Betalningstid: 14 dagar

Hos Brallis handlar man snabbt och effektivt på faktura via fakturaföretaget Svea Ekonomi AB (SveaWebPay). Enligt standard har du 14 dagar på dig att betala fakturan för ditt köp hos Brallis.se.

Detta gör alltså att du hinner få hem skönhetsprodukterna du beställt först, innan det är dags att betala för dem. Fakturan får du tillsammans med din försändelse vilket ger dig en bra uppsikt över ordern och fakturan. Skulle du upptäcka att du behöver längre tid på dig att betala fakturan än de 14 dagar man får enligt standard är det även möjligt att teckna kontokredit hos Svea Ekonomi. Detta gör att du kan betala av köpet flexibelt i din egen takt.

Vid fakturabetalning hos Brallis är det viktigt att man betalar fakturan inom den utsatta betalningstiden. Vid försenad inbetalning kommer SveaWebPay att ta ut en påminnelseavgift om 60 kronor. Vidare börjar skulden löpa med en dröjsmålsränta om 2% per månad. För att kunna handla på faktura hos Brallis krävs det att du är över 18 år gammal.