Butiker med Klarna

Uppdaterad den 3 december 2019

På den här sidan hittar du en lista över olika butiker där det är möjligt att betala med Klarna. Det går därmed att välja att betala med faktura, köpa på delbetalning eller kreditkonto.
Klarna är en betallösning som ett stort antal butiker på nätet använder sig av. Klarna innebär stora fördelar för såväl kunden som för butiken. Butiken får betalt direkt, och kunden slipper att ligga ute med pengar innan denne fått hem sina beställda varor.

I butiker som samarbetar med Klarna går det att välja på följande betalsätt: faktura, kort, delbetalning, konto, Klarna Direkt eller banköverföring. De allra flesta butiker erbjuder hela Klarnas betallösning.

Topplistan Bästa butiker med Klarna Faktura och Klarna Delbetalning


HM.com | Kläder, skor, inredning, accessoarer
Bästsäljare: Hoodies, byxor, skjortor, jackor, klänningar.


Babyshop.se | Barnkläder, barnskor, barnvagnar, bilbarnstolar
Bästsäljande märken: Bugaboo, Brio, Britax, Mini Rodini, Moschino.


Boozt.com | Kläder, skönhet, skor, väskor
Bästsäljande märken: Polo Ralph Lauren, Adidas, Tommy Hilfiger, GANT, Polarn o PyretCoop.se | Mat och matkassar


Johnells.se | Kläder, accessoarer och skor
Bästsäljande märken: Ralph Lauren, Calvin Klein, Hugo Boss, Canada Goose, Emporio Armani, Parajumpers, Tiger of Sweden, Stone Island.


Clasohlson.se | Bygg, fritid, elektronik
Bästsäljare: Batterier, förvaringslådor, skrivarpapper, trådlösa hörlurar, drönare


Footway.se | Barnskor, herrskor, damskor
Bästsäljande märken: Timberland, Birkenstock, Shepherd, Blundstone, Vans, Adidas, Ecco GANT


Norwegian.com | Flyg, resor, hotell, hyrbil


Nordicfeel.se | Parfym, hårvård, hudvård, smink
Bästsäljare: Hugo Boss, Paco Rabanne, Lancôme, Xlash, Victoria’s Secret, Clarins, bareMineralsMekonomen.se | Bilverkstad, reservdelar, däck, fälgar, biltillbehör


macforum.se | Apple-produkter
Bästsäljare: iPad, iPhone, Apple TV, Apple Watch, Mac


Klarna utvecklar hela tiden sin betallösning och man kompletterar med nya betalmetoder för varje år som går.

Faktura

I butiker med Klarna faktura så kan man beställa sina varor nu, och betala efter att man fått hem dem. Enligt standard har man 14 dagars förfallotid på fakturan för köpet. Men det är vanligt att man kan ta del av tillfälliga kampanjer och liknande för att förlänga betalningsfristen ytterligare. Det går även att skjuta upp betalningen i sin helhet av Klarna-fakturan i upp till en eller två månader mot att man betalar en avgift om 29 kronor.

Konto

Butiker med Klarna Konto ger möjligheten att delbetala köpet via en månadsfaktura. Du kan samla köp från ett stort antal butiker som samarbetar med Klarna på ett och samma konto. Med Klarna Konto kan man betala in så mycket som man själv vill varje månad, med en lägsta gräns om 1/24 av det totala återstående beloppet på kontot. Detta gör man till en rörlig räntesats om 19,9%. Så länge som kontokrediten löper så betalar man också en administrativ avgift varje månad om 29 kronor.

Delbetalning

Ett stort antal av de butiker som har Klarna integrerat erbjuder även Klarna delbetalning. Denna delbetalning skiljer sig något från Klarna Konto eftersom det innebär en fast delbetalning av köpet. Fördelen med detta alternativ är att man betalar lite lägre ränta än vad man gör på Klarna Konto. Det är möjligt att delbetala sitt köp räntefritt på upp till ett år.

Klarna Direkt

Med Klarna Direkt betalar man, som namnet skvallrar om direkt. man kopplar sitt konto till Klarna och kan därefter, med ett snabbt musklick och legitimering med BankID betala direkt för sitt köp i butikens kassa.

Kortbetalning

Via Klarnas betallösning är det även möjligt att betala med kort. Alla de vanligaste korten accepteras.