Ziperall med Klarna

Väljer man att beställa en ziperall över nätet så kan man i flera butiker välja Klarna som betalsätt. Då är det möjligt att betala när man fått hem ziperallen, alternativt skjuta upp eller delbetala köpet. Nedanför på den här sidan listas butiker där man kan beställa en ziperall med Klarna och genom andra liknande fakturaföretag.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Detta är en Ziperall

Ziperall var en gång i tiden ett varumärke inom helkroppsoveraller, vars namn förmodligen skapats genom ordlek med orden Zipper som betyder dragkedja och overall. Vad som kännetecknade just ziperaller var att de hade en stor dragkedja som gick längs med hela overallen och ända upp till huvudhöjd, där ziperallerna även hade en luva, som gick att knäppa ända upp.

Fina och roliga färger

Varumärket Ziperall gjorde sig kända för sina roliga och originella färger. Ziperallerna var ofta enfärgade men kunde även vara randiga och ha små vita detaljer, exempelvis längs med fickorna.

Var köper man en Ziperall?

Idag går det inte längre att köpa nya Ziperaller. Däremot så finns det ett flertal Ziperaller till salu på begagnat-sidor såsom Sellpy, Blocket, Tradera och liknande. Där kan Ziperall-overaller idag köpas begagnade till ett relativt lågt pris.

Liknande kläder

Även om nya overaller under märket Ziperall inte längre säljs i butik så finns det flera liknande märken. Bland dessa finns overaller av märket Onepiece och Onesie som i stort liknar overaller av märket Ziperall. Dessutom säljs liknande overaller utan märken ide flesta större och välsorterade sportaffärer.

Säker och snabb betalning av ziperallen

När du väljer att betala din ziperall med Klarna så går betalningen mycket smidigt. Har du handlat genom Klarna tidigare så behöver du inte fylla i något annat än din mailadress. Annars fyller du in din adress och dina personuppgifter och får sedan en faktura utskickad på köpet. I vanliga fall ska fakturan vara betald inom 14 dagar från beställningstillfället. Men det går mot en avgift om 29 kronor att skjuta på betalningen en till två månader.

Delbetala ziperallen

Kan du inte betala hela summan för köpet direkt så är det också möjligt att delbetala köpet. Detta kan du göra på två olika sätt. Antingen väljer du att upprätta en avbetalningsplan för din ziperall. Då kan du många gånger få en räntefri delbetalning där ett fast belopp faktureras varje månad. Men du kan också välja att öppna ett kreditkonto för köpet. Då betalar du en lite högre ränta på skulden för din ziperall men kan i utbyte vara mycket flexibel med inbetalningarna.