XXL faktura

XXL, en utav Nordens absolut största sportvaruhus kunderna möjligheten att betala via Faktura. När man slutför ett köp via faktura hos XXL finns det en del småsaker att tänka på, vi går igenom hur det fungerar här i artikeln.

Sportkläder och utrustning på faktura via Klarna

XXL har ett samarbete med betaltjänsten Klarna som via sin tjänst Klarna Checkout erbjuder kunder att betala med alternativet faktura. När du köper på faktura hos XXL får du 14 dagar kostnadsfritt på dig att betala fakturan, vilket innebär att du i lugn och ro får hem dina kläder och varor innan det är dags att betala. Det ger dig möjligheten att prova och se så allt satt som det skulle.

Allmänt kring köp med faktura

Vid ett köp hos Klarna så tillkommer inga extra kostnader inom 14 dagar, behöver du mer tid på dig kan du välja att för 29 kr få 2 månader på dig att betala alternativ lägga upp en delbetalning hos Klarna på 3-24 månader. Vid en delbetalning tillkommer 19,9 % årsränta på ditt köp.

XXL har ett brett utbud utav allt ifrån kläder och skor till rena vildmarksprodukter. Du har alltid 365 dagars öppet köp och 30 dagars prisgaranti på de produkter du köpt hos XXL.