XXL är en stor och välsorterad butik inom sport och fritid. Man hittar det absolut mesta på området, bland annat kläder, skor, produkter inom jakt, träning, vildmark med mera. Dessutom har man ett bra utbud av cyklar och elektronik. När man handlar hos XXL går det att välja bland ett flertal olika betalsätt. Bland annat kan man välja att betala mot faktura. Nedanför kan du läsa lite mer om hur det går till och vad som gäller när man handlar på faktura hos XXL.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna
  • Betalningstid: 14 dagar

XXL erbjuder fakturabetalning i sin webbshop i samarbete med Klarna. Detta gör det möjligt att beställa sina varor nu, och betala för dem när man fått dem levererade hem. Det gör beställningen från XXL säker och gör att man slipper att använda sig av sina kort- och kontouppgifter vid beställning från XXL.

Vid fakturabetalning hos XXL har man 14 dagars betalningstid. Detta ger gott om tid efter beställningen och gör att man också har gott om tid på sig att kontrollera att allt är i sin ordning innan man betalar fakturan för köpet. När det väl är dags för betalning så betalar man snabbt och smidigt fakturan via sin internetbank.

Men om man skulle vilja ha ytterligare lite tid på sig för att betala fakturan från Klarna så är det även möjligt att skjuta på betalningen i sin helhet i 1-2 månader, alternativt att delbetala fakturan. Via Klarna kan du delbetala ditt fakturaköp hos XXL över upp till 24 månader.

Kreditprövning

När du handlar på faktura hos XXL så kommer Klarna att göra en kreditprövning på dig. I och med denna så försäkrar sig Klarna om att du har tillräcklig betalningsförmåga för fakturaköpet. Du får reda på direkt om du blir godkänd i kreditprövningen eller inte. Skulle du inte bli godkänd så finns möjligheten att betala för ditt köp direkt med kort.