Xperia Z1 Compact med Klarna

I flera butiker online är det möjligt att beställa en Xperia Z1 Compact med Klarna. Detta betalsätt gör det möjligt att betala först efter det att man fått mobilen levererad. Men det ger också valet att kunna delbetala sin Xperia Z1 Compact. Nedanför på den här sidan hittar du olika butiker där man kan köpa sin Xperia Z1 Compact med Klarna och via andra liknande fakturaalternativ.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Sony Xperia Z1 Compact – en kraftfull klassiker

Sony Xperia Z1 Compact är en mobiltelefon från Sony som släpptes under våren 2014. Trots att mobilen har ett par år på nacken så håller den än idag en ganska bra standard.

Minne

Sony Xperia Z1 Compact har ett lagringsminne på 16 GB, där det dessutom finns plats för ett minneskort av valfri storlek. RAM-minnet eller det så kallade arbetsminnet ligger på 2 GB.

Kamera

Sony Xperia Z1 Compact var relativt tidig med att ha en kraftfull kamera. Kameran har hela 21 megapixlar. Detta avser den bakre kameran. Mobilen har även en främre kamera som har 2 megapixlar.

Display/Skärm

Mobilens skärm är 4,3 tum och har en upplösning på 720×1280 pixlar.

Taltid och standbytid

Taltiden för Sony Xperia Z1 Compact är 18 timmar och standbytiden är 670 timmar.

Var köper man en Sony Xperia Z1 Compact?

Man har idag slutat sälja Sony Xperia Z1 Compact som ny. Däremot finns den att köpa begagnad på ett antal håll. Bland annat går den att hitta begagnad på Blocket, Ebay, Tradera och liknande begagnat-sidor.

Delbetala Z1 Compact

Du som inte vill teckna ett abonnemang hos en mobiloperatör kan ändå delbetala genom att beställa din Xperia Compact Z1 med Klarna. Detta gör att du kan dela upp betalningen av mobilen över allt från ett par månader och upp till flera år. Detta kan du dessutom göra räntefritt om du väljer att delbetala på under ett år. Delbetalningen av din Z1 Compact sker antingen genom en avbetalningsplan med fasta inbetalningar varje månad, alternativt genom Klarnas kreditkonto där man bestämmer själv hur mycket man ska betala in från månad till månad.

Beställ din Z1 Compact nu och betala sen

Fördelen med att beställa din Z1 Compact med Klarna är att du kan betala först efter att du fått mobilen levererad. Det gör att du hinner kontrollera att den är komplett och fungerar som den ska innan du betalar för den. I det fall något skulle vara fel är det möjligt att skicka tillbaka mobilen till återförsäljaren utan att betala.