Xbox-spel på faktura

Ett populärt betalsätt vid köp av Xbox-spel på nätet är att betala för köpet med faktura. På detta sätt behöver man inte betala när man beställer, utan man kan vänta i upp till 14 dagar med betalningen från det att spelen skickats ut. Nedanför hittar du en lista över butiker där man kan köpa Xbox-spel på faktura.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Mer om Xbox-spel

Tack vare att Xbox genom åren blivit en mycket populär spelkonsol, med över 24 miljoner sålda exemplar så har även ett mycket stort antal spel utvecklats till konsolen. Några av spelen till Xbox som blivit mycket populära är bland andra Halo, Dead or Alive, FIFA och Grand Theft Auto.

Halo

Halo är en science fiction-serie av ett antal olika förstapersonsskjutarspel. Spelet bygger på en framtidsvärld, där det första spelet äger rum år 2552. Det senaste spelet inom Halo-serien heter Halo 4.

Dead or Alive

Dead or Alive är en spelserie i snart fem delar som bland annat bygger på karaktären Bayman. Bayman är en rysk lönnmördare. I spelet finns även karaktärerna Zack, Leon, Kasumi, Tina, Christie och Helena.

FIFA Football

FIFA Football är en serie fotbollsspel som blivit mycket populära. FIFA-spelen har kommit ut varje år sedan 1993. Spelet är ett klassiskt fotbollsspel där man kan välja bland de flesta lag ur de större fotbollsligorna i världen. I FIFA serien har det även släppts VM-relaterade spel, Champions League-relaterade spel och en streetfotbollsserie.

Grand Theft Auto

Grand Theft Auto är en serie actionspel som går ut på att man följer en gangster-karaktär i olika städer, där man bland annat begår brott, kör bilar med mera.

Att köpa Xbox-spel på faktura ger bland de säkrare betalningarna man kan hitta. Man behöver inte lämna ut några känsliga personuppgifter till butiken, inte heller behöver man oroa sig för att behöva betala för varor man beställer som kanske inte dyker upp enligt utlovat. När man väl fått hem sina beställda varor så har man gott om tid på sig att packa upp och kontrollera att allt är med, samt att spelen som man tagit emot också motsvarar vad man förväntat sig.

När det väl är dags för betalning av fakturan för dina Xbox-spel så har du möjligheten både att betala fakturan för köpet i sin helhet direkt, skjuta upp betalningen någon månad eller att delbetala fakturaköpet. Om du väljer att delbetala köpet så går det att dela upp fakturan i mindre betalningar på allt mellan 6-24 månader, där du bestämmer själv vad som passar dig.