Xbox One X med Klarna

När man ska beställa och betala ett Xbox One X över nätet så går det att välja bland flera olika alternativ för betalning. Ett av de mer populära alternativen är att betala via Klarna. Det gör att man samlar köpet på en faktura som kan betalas i upp till 14 dagar efteråt. Nedanför har vi samlat en lista över webbutiker där man kan köpa ett Xbox One X med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Xbox One X

Xbox One X är Microsofts senaste tillskott på marknaden. Konsolen har en 8-kärnig processor med en klockfrekvens på 2,3 GHz, vilket är en av de kraftfullaste på marknaden. Konsolen har vidare ett 12 GB GDDR-5-grafikminne vilket ger en spelprestanda i en helt ny klass. En Xbox One X-konsol kostar för närvarande från 5000 kronor och uppåt.

Betalning via Klarna

När man betalar för sitt Xbox One X via Klarna så behöver man inte betala en endaste krona vid tillfället då man beställer konsolen. Istället så får man så fort ordern skapats en faktura på köpet. Denna faktura har enligt standard 14 dagars betalningstid. Detta gör att man kommer att hinna få sin konsol levererad hem först, innan det är dags att betala fakturan för köpet. Du kan därför packa upp, kolla att allt är med osv. innan du betalar för konsolen. Skulle något vara fel på din Xbox One X, eller om du skulle ändra dig kring köpet så är det fullt möjligt att skicka konsolen i retur till butiken.

När du väl ska betala så gör du detta enklast via din internetbank. Du kan betala hela beloppet på fakturan på en gång alternativt delbetala köpet.

Delbetala din Xbox One X med Klarna

När du köper en Xbox One X med Klarna så kan du delbetala köpet över en valfri tidsperiod. Klarna erbjuder möjligheten att betala av konsolen i sin egen takt. Man kan alltså betala in så lite som 50 kronor i månaden, till en ränta om 19,9%.