Xbox One på faktura

Om man beställer ett Xbox One över internet så är det i flera butiker möjligt att betala spelkonsolen på faktura. Det är ett säkert och bekvämt betalsätt som gör att man kan betala efter leveransen, samtidigt som det möjliggör avbetalning av köpet. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan betala sitt Xbox One på faktura.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Xbox One-info

Xbox One är en spelkonsol från Microsoft som bland annat konkurrerar med Playstation 4 Wii U och Nintendo Switch. Xbox One släpptes år 2013 och har sedan dess växt sig mycket populär.

Utseende

Xbox One har en flytande svart färg, där halva lådan är matt grå och den andra halvan är i glänsande svart.

Specifikationer

Xbox One har en åttakärnig processor med åtta stycken x86-64-processorer.

Minne

Xbox One har ett RAM-minne på 8 GB. Vidare har spelkonsolen ett lagringsminne på en icke utbytbar hårddisk om 500 GB

Så levereras spelen

Spelen till Xbox One levereras på en Blu-Ray-skiva som sedan installeras på hårddisken för att på detta sätt uppnå bästa möjliga laddningstid.

Modeller av Xbox One

Xbox One har vidareutvecklats till ett antal andra modeller. Dessa är Xbox One Elite, Xbox One S och Xbox One X (även kallad Scorpio).

Upplösning

Xbox One stöder upplösning på ända upp till 4K, det vill säga Ultra HD.

Kända spel

Till Xbox One har det genom åren utvecklats ett mycket stort antal populära spel. Bland de mest populära spelen finns Call of Duty, Halo, Grand Theft Auto, Minecraft, Assasin’s Creed, Rock Band med flera.

Så funkar fakturabetalning

När man köper ett Xbox One på faktura så får man en mycket säker betalning av köpet. När man gör beställningen så behöver man inte betala något. Istället kan man betala när man fått sitt Xbox One levererat. På detta sätt får man tid på sig att kolla att Xbox-konsolen är komplett och fungerar som den ska innan man betalar. Möjligheten finns även att skicka den i retur till butiken. Vill man ha hjälp med att finansiera köpet så ges det flera möjligheter till detta genom fakturaköp. Man kan exempelvis mot en avgift skjuta på betalningen i 1-2 månader, alternativt upprätta en avbetalningsplan för köpet.

Delbetala Xbox One

När man köper ett Xbox One på faktura så erbjuds man goda möjligheter till att delbetala köpet. Det kan man hos majoriteten av fakturaföretagen göra på två huvudsakliga sätt. Genom att upprätta en avbetalningsplan för Xbox-konsolen alternativt öppna ett kreditkonto för köpet. Dessa skiljer sig i flexibilitet och räntesats för krediten.