Xbox One mot postförskott

När man köper ett Xbox One över nätet så går det att välja bland flera betalsätt. Bland annat är det möjligt att betala mot postförskott. På detta sätt går det att betala för köpet när man hämtar ut sitt Xbox One hos sitt postombud. Nedanför har vi samlat en lista över butiker där man kan beställa ett Xbox One mot postförskott.

När du väljer betalning mot postförskott hos någon i butikerna i listan som erbjuder vad du söker så behöver du inte betala något vid tillfället då du lägger in din beställning. Du behöver i och med detta heller inte krångla med kort- eller banköverföring, och ta risken med att lämna ut dessa uppgifter till en butik som du inte handlat från tidigare. Istället så skickas din beställning ut till ditt postombud inom någon dag eller två. När ditt Xbox One sedan anlänt till postombudet så har du 14 dagar på dig att hämta ut och betala för ordern. Du kan då betala med kort eller kontant, helt beroende av vad som passar dig.

Att betala ett Xbox One mot postförskott kan också vara ett bra alternativ för dig som vill skjuta på betalningen av ditt köp något, tills du till exempel fått din lön. Du kan då beställa ditt Xbox One redan innan löning, så är det levererat och klart när du får dina pengar.