Woolrich delbetalning

Att köpa Woolrich på delbetalning hos en utav nätbutikerna som finns är numera enklare än någonsin, vi går igenom hur det fungerar och vart du kan köpa jackor ifrån Woolrich på avbetalning.


Klarna Faktura, eller 3-24 mån delbetalning
Märkeskläder på nätet


TIll Butik

Collector Faktura, eller 3-36 mån delbetalning

Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.


TIll Butik
Handla i vilka butiker du vill med lån via Klicklån!

TILL KLICKLÅN

Det här är Woolrich

Woolrich är ett outdoor- och friluftsmärke vars historia sträcker sig ända tillbaka till 1830, då företaget grundades av John Rich och Daniel McCormick. Under det amerikanska inbördeskriget så tillverkade man bland annat uniformer och filtar till militärerna. Detta gör det till den äldsta tillverkaren av outdoor-kläder i USA.

Woolrich tillverkar bland annat varma jackor och kappor. Men utöver detta så tillverkar man även mössor, väskor och skor. Woolrich tillverkar kläder både till kvinnor, män och barn. De flesta av skorna som man säljer och tillverkar är i vardags- och sneakerstil. Idag har Woolrichs kläder gått från outdoor till att vara mycket moderiktiga och även innefatta de senaste trenderna.

Var kan man köpa Woolrich-kläder?

Woolrich-kläder säljs hos de flesta större outdoor- och friluftslivsrelaterade butikerna i Sverige. Några av butikerna i Sverige som säljer Woolrich är bland andra Länna Sport, Jackie, NK, Sea Life,Care of Carl, Zoovillage med flera. Woolrich används även av många skidåkare vilket gör att den finns i en del skidbutiker. Woolrich har även en egen butik i Sturegallerian i Stockholm.

Hur köper jag Woolrich på delbetalning?

Hos någon utav de butiker som säljer Woolrich kläder på kan du enkelt välja ut dina plagg du är ute efter, oavsett om det är varm vinterjacka, ett par skor eller en stickad tröja så fungerar det nämligen likadant. Efter att du valt ut de plagg du vill köpa klickar du på köp och går till kundkorgen i kassan på nätbutiken. Där väljer du betalsättet Delbetalning och därefter skickas plaggen till din leveransadress. När du köper på delbetalning så är det mellan 3-36 månaders delbetalningstid du kan välja på beroende på vad du själv föredrar. Det tillkommer ca 20% årsränta när du köper Woolrich på delbetalning.

Lugn och ro utan stress

Du slipper ge ut känsliga kreditkort och kontokortsuppgifter online utan kan enkelt få hem dina varor testa i lugn och ro innan det är dags att betala för dom. Detta sammantaget gör att delbetalning är ett mycket smidigt sätt att köpa online med. Du som kund kan välja att slutbetala hela beloppet när du så önskar vilket gör att du inte är låst att betala exakt antal månader bara för att du väljer det vid köpet ifrån början.