Windows Phone på Faktura

När man köper sin Windows Phone över nätet så går det även att köpa sin Windows Phone på faktura. Det gör att man kan vänta med betalningen tills man fått hem sin Windows Phone. Nedan hittar du olika butiker online där man kan köpa sin Windows Phone på faktura.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Kort info om Windows Phone

Windows Phone är ett operativsystem för mobiltelefoner som är utvecklat av Microsoft. Windows Phone finns på ett stort hos ett stort antal mobilmärken och mobilmodeller. Några kända som använt sig av Windows Phone är bland andra HTC, Nokia, Samsung med flera.

Windows Phone var vid sin lansering ett relativt populärt operativsystem för mobiltelefoner. Dock har antalet sålda mobiltelefoner med WIndows Phone sjunkit kraftigt de senaste åren till att idag endast handla om någon procent på sin höjd. iOS och Android står för närmare 99% av operativsystemen på sålda mobiltelefoner.

Samarbete med Nokia

Windows Phone är kanske mest känt för att ha blivit de primära operativsystemet för Nokia. Man har sålt smartphones under varumärket Lumia som under en tid blev relativt populära.

Användargränssnitt

Windows Phone har ett användargränssnitt som i mångt och mycket liknar Windows för datorer. Detta är något som gör att de flesta windows-användare känner sig bekanta med navigering, funktioner och liknande. Skrivbordet är uppbyggt av levande paneler som man enkelt kan addera, flytta runt eller ta bort.

Att betala med faktura

Det går att köpa sin Windows Phone på faktura genom flera olika fakturaföretag. De vanligaste alternativen är att man gör det genom Klarna, Qliro eller Svewebpay. Men det finns även andra alternativ. Efter det att du gjort beställningen av din Windows Phone så skickas det normalt ut från butiken inom 1-2 dagar. Bortsett från vissa tillfälliga kampanjer så brukar man då ha cirka två veckor på sig att betala fakturan som man får hem. Men om man inte skulle ha möjligheten att betala hela mobilen på en gång så kan man även delbetala sin Windows Phone. Detta kan man göra räntefritt övernormalt ett år, men med kreditränta kan man delbetala över mycket längre tid än så.

Fördelen med att betala din Windows Phone på faktura är just att du får tid på dig att kontrollera att mobilen du beställt motsvarar dels det som butiken beskrivit men även dina egna förväntningar. Om någon med din Windows Phone skulle vara fel eller saknas så är det alltid möjligt att skicka mobilen i retur, utan att behöva betala för den.