Wii U med Klarna

Wii U är en populär spelkonsol som man i flera e-butiker kan köpa med Klarna. Köper du din Wii U med Klarna så kan du vänta med att betala för spelkonsolen tills du fått hem den. Men du kan också välja att delbetala köpet av din Wii U. Här nedanför finner du olika butiker genom vilka man kan beställa en Wii U med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Wii U – en spelkonsol från Nintendo

Wii U är en spelkonsol som släpptes världen över år 2012. Den var efterträdare till den tidigare succéen Nintendo Wii. Wii U har sålts i närmare 10 miljoner exemplar världen över och går i och med detta att betrakta som en av de mer populära spelkonsolerna. Wii U har bland annat en Netflix-klient, Youtube-klient och webbläsare som bygger på Netfront.

Spelkontroller

Spelkontrollerna till Wii U är rörelsekänsliga och rattas utöver detta med två analogspakar, styrkors, abxy-knappar och l- och r-knappar.

Lagring

Wii U kommer i två lagringsversioner. Basversionen har en lagringskapacitet på 8 GB medan premiumversionen har en kapacitet på 32 GB.

Populära spel

Genom åren har ett stort antal populära spel lanserats till Nintendo Wii U. Några av de mest populära spelen är Mario Kart, Super Smash Bros, Pimkin, Rayman, Zelda, Donkey Kong med flera. Ett antal av dessa titlar är klassiska Nintendo-spel i en modernare tappning.

Var köper man en Wii U och vad kostar den?

Till förmån för sin modernare uppföljare Nintendo Switch så har Wii U slutat säljas på de flesta håll. Dock går den att köpa begagnad i många butiker och kostar då från ungefär 1500 kronor och uppåt.

Beställ utan kort- och bankuppgifter

Genom att köpa din Wii U med Klarna så behöver du inte använda ditt betalkort eller din bankdosa när du gör beställningen av spelkonsolen. Detta då du kan vänta med att betala för din Wii U i upp til två veckor från det att den skickats ut till dig. Du får då köpet samlat på en faktura som du kan betala från din internetbank. Genom Klarna undviker du alltså de risker som man normalt förknippar med att köpa saker över nätet, såsom att lämna ut sitt kortnummer och andra känsliga personuppgifter.

Delbetala Wii U

Om du köper din Wii U med Klarna så möjliggör det också delbetalning av konsolen över en valfri tid som du tycker passar. Enligt Klarnas standard för ordinarie delbetalning kan man upprätta en avbetalningsplan på upp till 24 månader för sitt köp.