Vitvarubutiken Whiteaway har sedan starten för snart 15 år sedan valt att lägga sitt krut på att ge riktigt bra priser på allt ifrån tvättmaskiner & torktumlare, ugnar & spisar, kyl & frys och senare år även mindre hushållselektronik med hårfönar och dylikt i sortimentet. När du köper hos Whiteaway och betalar med faktura så köper du via Qliro, som är ett populärt fakturabolag.


TIll Butik

Översikt

  • Fakturaföretag: Qliro AB (Qliro faktura)
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Fakturaavgift: 0 kronor

Köpa på faktura hos Whiteaway

Oavsett om du handlar en hårfön eller ett nytt kylskåp så tar Whiteaway alltid en kreditupplysning via Qliro, denna kreditupplysning påverkar INTE din kreditstatus, eftersom det är en så kallad förenklad kreditupplysning. Whiteaway vill egentligen bara se att du inte har några kreditanmärkningar och kan betala för ditt köp. Att köpa hos Whiteaway på faktura är ett enkelt och smidigt sätt att få hem sina produkter, du slipper dessutom risker genom att du aldrig anger dina privata kreditkortsuppgifter när du beställer produkterna, utan fakturan skickas ut först när dina produkter är på väg och därefter har du 14 dagar på dig att betala för köpet.

Om du inte hinner betala i tid tillkommer 24% referensränta samt påminnelseavgift på 60kr så det är smart att lägga in fakturan så du har ett par bankdagar innan den ska betalas i marginal. Om du redan tidigt upptäcker att du ej kommer hinna betala fakturan på grund utav en oförutsedd händelse eller liknande så hör av dig till Qliros support vars nummer står på din faktura så kan du be om förlängd betalningstid, alternativt omvandla ditt fakturaköp till ett köp på avbetalning – via Qliro har du möjligheten till just denna omvandling på ett snabbt telefon eller chattsamtal.