Vinterjacka på avbetalning

En vinterjacka är ett livsviktigt plagg när man bor i så kalla land som Sverige, eftersom en vinterjacka är ett klädesplagg så slits dom precis som alla andra plagg och behöver uppdateras ibland. Vi listar butikerna som säljer vinterjackor och går igenom hur du köper en vinterjacka på avbetalning.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Att köpa en vinterjacka på delbetalning

Om du inte känner för att betala din vinterjacka omedelbart kan det vara smart att göra en avbetalning, de flesta nätbutiker använder Klarna som betalleverantör. Hos klarna får du välja mellan en flexibel eller fast avbetalning på 3-24 månader.

Väljer du fast delbetalning hos Klarna så har du samma belopp att betala under hela avbetalningstiden medans vid en flexibel delbetalning så får du, förutsatt att du betalar in minst 1/24 del varje månad själv välja hur mycket du betalar av. Det kanske passar bättre om dina inkomster är olika ifrån månad till månad. När du köper en vinterjacka på avbetalning via Klarna tillkommer 19,9& årsränta på köpet.

Vad är bra att tänka på vid köp av en vinterjacka?

Du själv bestämmer vad som är viktigast, men om vi bortser ifrån design så kan det vara bra att tänka på ifall du ska vara inne i bebyggt område som en stad eller ute i naturen när du köper en vinterjacka. En del gillar längre modeller som går ner över knäna medans andra föredrar tjocka lite kortare modeller. Oavsett vilken modell av vinterjackor du föredrar så finns den modellen hos någon utav butikerna vi listat i artikeln.