Vinterjacka mot postförskott

Ett populärt betalsätt när man köper en vinterjacka över nätet är att betala mot postförskott. På detta sätt är det möjligt att beställa vinterjackan nu, och betala för den när man hämtar ut den hos sitt postombud. Här nedan hittar du en lista över webbshoppar där man kan köpa en vinterjacka mot postförskott.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Vad kostar det att betala mot postförskott?

Att betala en vinterjacka mot postförskott innebär ofta någon form av extra avgift mot om man betalar med kort eller på faktura. Avgiften varierar mellan olika klädaffärer men brukar ligga någonstans mellan 50-100 kronor. Det är också vad det kostar butiken att administrera med betalningen via posten och ombudet.

Hur kan man betala för vinterjackan?

När vinterjackan levererats till ditt postombud så betalar du för den på samma sätt som du brukar göra. Du kan då använda dig av ditt kort, eller av kontanter om du hellre önskar detta.

Vad som är viktigt att tänka på är att man hämtar ut vinterjackan hos ombudet inom den utsatta tiden. I annat fall kommer vinterjackan att skickas tillbaka till butiken och man blir då debiterad höga avgifter för returfrakten. I vanliga fall har man 14 dagar på sig att hämta ut vinterjackan från det att den anlänt till postombudet.