Vinterdäck på avbetalning

Det finns flera webbshoppar på nätet som erbjuder avbetalning när man köper vinterdäck hos dem. De flesta erbjuder avbetalning i samband med något av de större kreditföretagen, till exempel Klarna, Qliro eller Collector. Nedan har vi samlat en lista över däckbutiker där man kan köpa vinterdäck på avbetalning.


Klarna Faktura
Fakturainformation
Billtillbehör, reservdelar och service.


TIll Butik

När du köper vinterdäck på avbetalning i någon av butikerna i listan ovan så är det möjligt att dela upp betalningen över relativt lång tid. Inte sällan går det att upprätta en avbetalning på upp till sex månader. I vissa fall över längre tid. På detta sätt så kan man komma ner till en väldigt låg månadskostnad för vinterdäck med ett högt ursprungspris.

Hos både Klarna och Qliro kan du välja mellan antingen fast eller flexibel avbetalning för dina vinterdäck. Med fast avbetalning så bestämmer du i förväg avbetalningens omfattning och löptid. Man brukar då kunna lägga en avbetalning med ett maximalt tak på 36 månader. I normala fall kan man få  en räntefri avbetalning på upp till 12 månader när man väljer den fast.

Med flexibel avbetalning så betalar man av sina vinterdäck på ett kreditkonto. Detta löper med en lite högre ränta men man är i utbyte väldigt flexibel med hur många och hur stora inbetalningar man ska göra.