Vilka företag använder Qliro?

Qliro är en betallösning som introducerades under 2014 av Qliro Group AB. Den har vunnit stor popularitet och fler och fler företag ansluter sig. Här nedanför kan du se exempel på vilka företag som använder Qliro.

Vilka företag använder Qliro?

De företag som främst använder sig av Qliro är företag som ingår i koncernen Qliro Group. Bland dessa finns bland andra CDON, Tretti, Nelly, Gymgrossisten och Bodystore. Men de butiker som använder Qliro har idag växt sig utanför Qliro Group.

Som konsument finns det egentligen inga större skillnader i att använda Qliro mot andra betallösningar såsom Klarna eller Collector. Efter att man gjort beställningen av sina varor så har man 14 dagar till förfallodatum på den faktura som genereras för köpet. Övriga villkor är i stort sett desamma, både när det kommer till delbetalning och avgifter för fakturering. Qliro erbjuder likt andra operatörer också delbetalning genom såväl avbetalningsplan som genom konto.

Oavsett vilken typ av varor som du ska köpa brukar det vara möjligt att betala genom Qliro. Detta tack vare att flera olika internetvaruhus med enorma sortiment använder sig av betallösningen. Vanligtvis kan du exempelvis hitta det mesta du söker hos ett företag som CDON.