Vigselringar med Klarna

Att köpa vigselringar med Klarna gör att man kan välja bland flera betalsätt för sina vigselringar. Bland annat går det via Klarna att betala med faktura och delbetala köpet. Nedanför har vi samlat en lista över butiker där det är möjligt att betala vigselringar med Klarna.

  • Guldfynd
  • Guldhuset
  • Albrekts Guld
  • Hallbergs Guld

Det vanligaste betalsättet för att betala vigselringar via Klarna är genom fakturabetalning. Med fakturabetalning behöver man inte betala något vid tillfället då man beställer. Istället får man vigselrings-köpet samlat på en faktura med 14 dagar betalningstid. Man hinner då alltså få hem vigselringarna som man beställt först, innan det är dags att betala för dem. Det ger även lite extra tid om man exempelvis inte skulle vara nöjd eller om man av någon anledning skulle vilja skicka vigselringarna i retur till butiken som man handlat från.

Möjlighet till delbetalning

Via Klarna är det även möjligt att delbetala köpet. Klarna erbjuder flexibel delbetalning av vigselringar där man bestämmer själv hur mycket man ska betala av på sitt köp varje månad. Detta sker på Klarnas delbetalningslösning Klarna konto där man kan samla köp från flera butiker på nätet på en och samma faktura varje månad. Räntan på delbetalning ligger för närvarande på 19,9%.