Verktyg på faktura

Stora som små verktyg går att köpa över nätet. Detta är ett bekvämt sätt att köpa verktyg på och som dessutom ger dig lägsta pris. Men en annan fördel med att köpa dina verktyg på webben är att man som kund på många ställen erbjuds möjligheten att handla verktyg på faktura. När man handlar verktyg på faktura behöver man inte betala vid beställningstillfället utan får hem en faktura tillsammans med sin order och sina varor. Nedan finner du webbutiker där du kan handla verktyg på faktura.

Att köpa verktyg på faktura är ett säkert sätt att betala. Man lämnar inte ut några känsliga uppgifter som exempelvis kortnummret utan gör istället beställningen med sitt personnummer. Man hämtar sedan ut verktygen hos sitt närmsta postombud mot uppvisande av legitimation.

Många föredrar också att köpa verktyg på faktura då man relativt enkelt kan delbetala verktygen genom fakturan. Man kan då upprätta en avbetalning av verktygen som sträcker sig över ett valfritt antal månader. Men vanligtvis upp till 2 år, detta gäller hos exempelvis Klarna.