Väskor på avbetalning

För dig som är på jakt efter väskor på avbetalning så finns det många alternativ att välja på, hos oss har vi gått igenom de olika butikerna som erbjuder dig som kund att kunna köpa på avbetalning.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Hur köper jag väskor på avbetalning

När du ska köpa på avbetalning så kan du välja en utav nätbutikerna vi har hittat som erbjuder väskor på avbetalning, när du sedan valt ut den typ av väska du behöver så klickar du dig vidare till kassan och väljer Faktura som betalmetod. När du köper en väska eller flera väskor på avbetalning så får du två veckor på dig att betala för ditt köp ifrån dess att väskan har lämnat lagret. Det finns en mängd olika avbetalningslösningar att välja på, många butiker har Klarna som finansbolag och där får du mellan 3-24 månader på dig att avbetala ditt köp på. Hos Boozt.com samarbetar dom med Collector som erbjuder hela 36 månaders avbetalningstid för dig som kund. Du kan när som helst slutbetala ditt köp och det tillkommer 19,2% årsränta på köpet.

Vilka väskor är populära att köpa på avbetalning?

För dig som går i restankar är det självklart en resväska du har ögat på, det finns många väskmodeller som efterliknar kända märken och som ser ut att vara riktigt tåliga men som är plastimitationer och inte håller mer än ett par resor innan de börjar spricka. Tänk på att när du ska köpa en resväska så behöver du ta hänsyn till att väskorna på en flygplats inte hanteras varsamt utan kastas relativt obrytt med en hård landning vilket sliter på svaga punkter i designen på billigare väskor.

I takt med att fler bärbara datorer säljs så har laptopväskan blir en storsäljare, mindre modeller för surfplattor säljs väldigt bra också där en slimmad design efterfrågas framför förvaringsutrymme för sladdar och papper som en äldre laptopväska kanske har. Det finns allt ifrån skinnimitationer till flexibla nylonmaterial för laptopväskor att köpa, ofta kommer du rejält lång kring tusenlappen om du ska köpa en laptopväska även om de flesta modellerna startar kring 3-400kr styck.

Det finns dock fortfarande en viss tjusning i en redig portfölj där du kan förvara dokument eller en dator i, klassiska attachéväskan kanske inte har lika många användare idag som innan bärbara datorernas framfart men du kan få en liknande design på portföljer med plats för allt ifrån många dokument till rena laptopväskor som ser ut som en portfölj.

Om du gillar att träna så kanske du går runt med en äldre sponsorväska ifrån en gymkedja eller gammalt idrottslag? Du behöver inte skämmas över det men om du vill uppgradera din träningsväska så kan du hitta modeller med massor av smarta fack för allt ifrån shaker till träningsutrustning.