Vans Old Skool med Klarna

Vans Old Skool är en populär skomodell från Vans. När man köper ett par Vans Old Skool över nätet så kan man betala på flera olika sätt, där Klarna är ett mycket populärt alternativ. Nedanför hittar du en lista över butiker där man kan köpa ett par Vans Old Skool med Klarna.


Klarna Faktura
Fakturainformation
Skor, kläder och väskor
TIll Butik

När du betalar dina Vans Old Skool med Klarna så behöver du inte betala för skorna när du beställer dem. Istället kan du vänta med att betala i upp till 14 dagar efter köpet. Det är även möjligt att delbetala skorna via Klarna om du önskar detta.

Lite kort info om Vans Old Skool

Vans Old Skool är en klassisk skateboardsko från Vans, som under åren blivit en av de mest populära Vans-skorna på marknaden. Skon finns bland annat i färgerna svart, vit, brun, gul, grön och lila. Skorna kännetecknas av en kraftig vit sula och en canvas-överdel med en vit strimma tvärs över. Skons gummisula är kraftigt mönstrad vilket ger ett bra grepp både på skateboarden och när man använder skorna till vardags.

Vans Old Skool finns i alla storlekar, skorna finns att köpa för barn, såväl som för kvinnor och män. Dessa skor är det solklara köpet inför sommaren!