Utemöbler på avbetalning

Att köpa utemöbler på avbetalning är enkelt på nätet, många butiker erbjuder ett stort sortiment av produkter att välja på och du kan själv se i någon utav butikerna vi har listat hur dina utemöbler ser ut och kostar.


Klarna Faktura
Online-varuhus med ett stort antal produkter inom flera kategorier.

TIll Butik

Hur köper jag utemöbler på avbetalning?

Utemöbler tar ofta mycket plats och beroende på modell väger dom ibland ganska mycket, därför passar utemöbler perfekt för nätshopping med frakt och transport ordnad fram till dörren. När du köper utemöbler på avbetalning så har de flesta nätbutikerna Klarna som finansbolag som ger dig 3-24 månader på dig att betala av utemöblerna på antingen flexibel eller fast avbetalningstakt. När du köper på avbetalning hos Klarna tillkommer 19,9% årsränta på köpet.

När du köper på avbetalning istället för att betala direkt så slipper du uppge dina kreditkort eller betalkortsuppgifter online, alltså anses avbetalning vara säkrare betalsätt än till exempel att betala med kort online även om nätbutikerna har hög säkerhet.

Utemöbler året runt

När du hör ordet utemöbler tänker du kanske på en härlig sommardag på uteplatsen, men faktum är att många glömmer bort att ställa in utemöbler över vintern och har du köpt utemöbler av dålig kvalitét så kan det hända att utemöblerna tar stryk utav det tuffare vinterklimatet. Vintern är även den perfekta tiden att besluta sig om att köpa nya utemöbler inför nästa säsong då det oftast är mycket fördelaktiga reapriset på utemöbler efter sommarsäsongen är avslutad. Om du redan på hösten beslutar dig för att inte behålla dina utemöbler så slipper dom dessutom ta upp plats under vintermånaderna.