Uggs på delbetalning

Ifall du önskar köpa ett par varma och snygga UGGs på delbetalning har du flera olika butiker du kan välja att köpa hos. Gemensamt för alla butikerna som säljer UGGs är att du hittar alla modeller du vill välja bland, det finns flera färger och storlekar att köpa. Nedan hittar du butiker som säljer UGGs på delbetalning.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Hur köper jag UGGs på delbetalning?

När du har valt ut en butik som du vill köpa på delbetalning hos så söker du fram de UGGs du vill köpa. Sedan är det så lätt så att du klickar dig vidare till kassan och väljer delbetalning, fyller i lite uppgifter och sedan skickas dina UGGs inom oftast ett par timmar men senast inom ett par dagar ifrån butikens lager. När du köper UGGs på delbetalning så får du själv välja hur lång tid du vill delbetala skorna på, mellan 3-36 månader är möjligt att välja på. När du köper UGGs på delbetalning med Klarna så kan du välja 3-24månaders delbetalning och det tillkommer ca 20% årsränta på köpet.

Även om du väljer 24 månader så kan du ifall du vill betala av hela köpet när som helst så du är aldrig bunden till att betala av alla månader bara för att du ifrån början sagt det, utan det enda du är skyldig är ju beloppet du köpt skorna för. Många andra väljer butiker som säljer UGGs på delbetalning med Collector som fakturabolag. Hos Collector kan du välja upp till 36 månader delbetalning vilket är riktigt generös delbetalningstid. Hos Collector är det samma princip att du kan slutbetala köpet direkt när du vill, men om du vill kan du alltså betala av över en 36 månaders period.
När du köper på delbetalning kan du ifall du så önskar köpa på faktura med 2 månaders betalningstid om du vill ha kortare delbetalning än 3-36månader.