UGGs med Klarna

Att köpa ett par UGGS med Klarna går väldigt enkelt och snabbt, vi har hittat flera populära nätbutiker där du kan köpa dina UGGS och betala på faktura via Klarna, eller använda dig utav Klarna Delbetalning där du delar upp köpet under en lite längre tid.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Vi har nämligen listat de populäraste butikerna där du kan köpa med Klarna. UGGS passar för alla årstider, även om det är extra skönt när det blåser lite kallare ute. Ett par UGGs är för övrigt riktigt sköna inomhus skor om du inte redan har ett par varma inomhus skor så är UGGs det perfekta skon vid brasan.

UGGs med Klarna Delbetalning

UGGs kan du köpa hos många butiker på nätet, när du köper skorna med hjälp utav Klarna Delbetalning kan du välja 3-24 månaders delbetalningstid där du i lugn och ro kan betala av dina skor. När du köper på delbetalning så slipper du ange dina kortuppgifter på nätet och du får hem varorna så du kan prova dom i lugn och ro i hemmet. Om du vill kan du när som helst betala av hela ditt köp, även fast du har valt 24 månader så kan du alltså betala av på 3,4 eller 5 om du skulle känna för det. Årsräntan när du köper med Klarna Delbetalning är 19,9%.

UGGs med Klarna Faktura

För dig som vill köpa ett par UGGs med Klarna på faktura så tillkommer inga extra kostnader, det är 14 dagars kostnadsfri faktura så du får gott om tid på dig att få hem dina UGGs och prova dom innan du behöver betala för UGGsen.
Om du vill få lite mer tid än just två veckor på dig innan du ska betala för skorna så kan du välja till en tilläggstjänst som kostar 29 kr men ger dig 2 månaders faktura istället för 14 dagar. Det är en tilläggstjänst som inte alla butiker erbjuder så se efter hos just din butik vad som gäller.