Twilfit är en butikskedja som säljer underkläder till dam, både över nätet och i fysiska butiker. Man säljer inom underkläder bland annat BHar, trosor, strumpor, strumpbyxor, badkläder, nattkläder och liknande. När man handlar i Twilfits webbshop så kan man välja bland flera betalsätt, där ett av de mer populära är betalning mot faktura. Nedanför kan du läsa lite närmare om hur det går till när man köper mot faktura hos Twilfit.

TIll Butik

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna
  • Betalningstid: 14 dagar

Hos Twilfit kan man handla på faktura i samarbete med Klarna. När man köper sina varor hos Twilfit på faktura så behöver man inte betala vid tillfället då man lägger sin beställning. Istället så har man upp till 14 dagar på sig att betala för köpet. Detta gör att man hinner få sina varor levererade innan man betalar för dem. På detta sätt så hinner man packa upp och kontrollera att allt är med samt att det man beställt motsvarar vad man förväntat sig. Fakturan skickas till din mail i samband med köpet.

När du väl kontrollerat att allt är som det ska kan du betala din faktura snabbt och smidigt via din internetbank. Om du sedan tidigare anmält ett konto hos Klarna kan du betala din faktura med endast ett klick, så dras pengar automatiskt från ditt konto.

Betala nu eller senare

Genom Twilfits samarbete med Klarna så kan man både välja att betala fakturan för köpet i sin helhet nu, alternativt att delbetala köpet. Väljer man delbetalning så kan man betala av köpet flexibelt med Klarnas månadsfaktura, där man samlar sitt köp hos Twilfit tillsammans med andra köp som man gjort via Klarna.

Kreditprövning

Vid köpet kommer Klarna att göra en kreditprövning på dig. I och med denna så försäkrar sig Klarna om att du har tillräcklig betalningsförmåga för ditt köp