TV-spel på faktura

Ett snabbt och enkelt betalsätt när man beställer TV-spel online är att betala för köpet på faktura. Istället för att betala på en gång så kan man vänta tills man fått hem sina beställda TV-spel. Nedanför hittar du en lista över butiker där det är möjligt att köpa TV-spel på faktura.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Med fakturabetalning så slipper man att krångla med sina kort- och bankuppgifter och får istället en faktura på köpet som man kan lägga in för betalning vid senare tillfälle. De flesta fakturaföretag ger 14 dagars betalningstid på fakturan. Men i vissa fall går det att få ända upp till 30 eller 60 dagars betalningstid.

Vem kan köpa TV-spel på faktura?

För att kunna köpa TV-spel på faktura så krävs det att man är över 18 år gammal samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Fakturaföretaget som du handlar från gör en individuell kreditprövning av dig som kund och bildar sig på detta sätt en uppfattning om huruvida du har betalningsförmåga för fakturaköpet eller ej.

Möjlighet till delbetalning

När man köper TV-spel och väljer fakturabetalning så går det även att delbetala köpet. Detta är normalt möjligt på upp till 24 månader.