TV på faktura

Köper du din TV över nätet får du vanligtvis ett mycket lägre pris än om du köper den i en vanlig butik. Vid köp över nätet har du även alternativet att handla TVn på faktura. När du handlar din TV på faktura innebär det att du får hem varan först innan du betalar för den. På så sätt kan du se att den motsvarar både dina förväntningar och den beskrivning av TVn som angetts på sajten du köpte ifrån. När du köper TVn på faktura är det även möjligt att köpa den på avbetalning.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Genom fakturan kan du vanligtvis välja ett dela upp betalningen över ett antal månader och upp till två år. Detta är bra för dig som inte har råd att lägga hela beloppet på en gång men ändå vill investera i en bättre TV.

När du köper en TV på faktura slipper du också att lämna ut ditt kortnummer över nätet. Istället genomför du köpet med ditt personnummer, namn och adress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.