TV mot postförskott

Om man köper en TV över nätet så går det att välja bland ett antal olika betalsätt, däribland att betala via postförskott. På detta sätt kan man betala för TVn vid tillfället då man hämtar ut den från sitt postombud. Nedanför hittar du en lista över butiker där man kan köpa en TV mot postförskott.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Så vilka fördelar innebär då betalning mot postförskott?

När man betalar en TV mot postförskott så slipper man allt krångel med kort, bank och andra betalningsuppgifter vid tillfället då man beställer TVn. Det gör också att man inte behöver lämna ut eventuella känsliga uppgifter till en webbshop som man eventuellt heller inte känner till så väl eller litar på till 100%. När TVn väl anlänt till postombudet så får du en notifiering om detta och du kan då gå dit inom 14 dagar och betala för TVn antingen med kort eller kontant.

Vad kostar det att köpa en TV mot postförskott?

Att välja postförskott som betalning när man köper TV innebär i de flesta fall en mindre extra avgift som motsvarar den administrativa avgift som postombudet och posten tar ut. Men denna avgift kan variera mellan olika butiker och ligger normalt på mellan 50-100 kronor.