Tretti är en butik på nätet, eller som dom själv kallar sig för – Tretti Marketplace – och dom erbjuder ett utav Nordens största utbud utav Vitvaror. Hos Tretti kan du även hitta hushållsprodukter, el & verktyg, sportredskap och produkter till hem och trädgård allt ifrån små inredningsdetaljer till ny kyl och frys är alltså Trettis området som de fokuserar på.

Tretti har 8 år vunnit pris för årets e-handlare inom kategorin vitvaror och erbjuder fri frakt i HELA Sverige. Du har dessutom öppet köp i 30 dagar samt möjlighet till att ordna installation och inbärning utav dina varor, till och med bortforsling utav dina gamla produkter är möjligt att lösa. När du köper på Faktura hos Tretti så handlar du via Qliro Faktura som erbjuder två veckors betaltid eller om du vill ha längre tid Qliro delbetalning på 3-36 månader.

Översikt

  • Fakturaföretag: Qliro (Qliro faktura)
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Fakturaavgift: 29 kronor

Tretti Faktura

Eftersom Tretti har Qliro som faktureringsbolag så finns det enkla och klara rutiner för att köpa på faktura hos Tretti. När du beställer varor så får du hela 14 dagars förfallotid på fakturan vilket innebär att ifrån det datumet som dina produkter skickats ut så ska fakturan vara betald inom 14 dagar. Tretti har via Qliro dessutom möjlighet till att köpa på delbetalning mellan 3-36 månader för de gånger du behöver lite längre betalningstid, kända kampanjer som du kanske känner igen som innebär delbetalning är – köp nu betala i april – som är en väldigt populär och använd kampanj kring julhandeln.

För de gånger det räcker mer att bara slippa uppge dina kreditkortsuppgifter så fungerar ett köp på faktura hos Tretti alldeles utmärkt, när du köper på faktura hos Tretti med Qliro så får du dina varor direkt hemskickade och du kan vara helt trygg i ditt handlande. Speciellt när du köper större produkter som vitvaror på faktura så kan det vara bekvämt med inbärande utav vitvaran samt installation, allt detta som Tretti erbjuder när du handlar på faktura.