Träningsmaskiner.com är en webbshop med ett stort utbud av träningsmaskiner och tillbehör. Du hittar bland annat större träningsmaskiner såsom crosstrainsers, roddmaskiner, löpband, trappmaskiner samt mindre tillbehör såsom kettlebells, viktvästar, hopprep, stepbrädor med mera. När du handlar hos träningsmaskiner.com kan du även välja att betala med faktura.

Översikt

  • Fakturaföretag: Svea Ekonomi AB (SveaWebPay)
  • Betalningstid: 14 dagar

Fakturabetalning hos träningsmaskiner.com sker i samarbete med fakturaföretaget Svea Ekonomi AB och deras fakturalösning SveaWebPay. Detta gör det möjligt för träningsmaskiner.coms kunder att beställa sina träningsprylar nu, och betala för dessa när de levererats hem. Genom betalningstiden på 14 dagar har man gott om tid på sig att betala fakturan för köpet. Skulle man behöva längre tid på sig att betala fakturan för köpet, än de initiala 14 dagarna går det även att göra om fakturan till en delbetalning hos Svea Ekonomi. Det är då möjligt att delbetala köpet på upp till 120 månader räntebärande, samt räntefritt på upp till 12 månader.

Betala fakturan från SveaWebPay i tid. Vid försenad betalning tillkommer en påminnelseavgift om 60 kronor, samt en dröjsmålsränta om 2% i månaden.

Krav från träningsmaskiner.com och Svea Ekonomi

För att kunna handla på faktura hos träningsmaskiner.com krävs det att du inte har några betalningsanmärkningar. Vidare krävs det att du är över 18 år gammal.