Telefon på faktura med betalningsanmärkning

De flesta med betalningsanmärkning har upplevt stora svårigheter kring allt som har med krediter att göra. Likaså har man ofta stora problem med att köpa en telefon på faktura med betalningsanmärkning. Avser man att använda fakturabetalningen som en kredit, för att kunna betala sin mobiltelefon senare, eller dela upp betalningen av telefonen så kan ett bra alternativ vara att istället låna pengar. Det finns ett flertal banker och kreditgivare som även godkänner dig med betalningsanmärkning för lån. Nedanför hittar du ett antal av dessa lånegivare.

Det går inte direkt att i en butik köpa en telefon på faktura med betalningsanmärkning, istället kan du ta ett mindre konsumentlån via partners som godkänner dig även med betalningsanmärkning


Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Att ta ett lån istället för någon annan kredit gör också att man kan betala av sin skuld över en väldigt lång tid. Med de flesta lån så går det att få en återbetalning på upp till 10 eller 12 år. Med en återbetalningstid över såpass lång tid så kommer din månadskostnad för telefonen även att bli väldigt låg.

Om man väljer fakturabetalning av någon annan anledning än krediten, såsom att man vill ha hem sina varor först eller för att det är ett säkert betalsätt så finns det inget bra alternativ om man har betalningsanmärkning. Man får i detta läge fokusera på att välja en butik med bra villkor, som fått bra omdömen av tidigare kunder som handlat där.