Tanka mobilen på faktura

När pengarna är slut på mobilen behöver du fylla på, då tankar man helt enkelt på med mer pengar. Om du vill tanka mobilen på faktura så behöver du tänka på några saker – vi listar det nedan.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.


TIll Butik

Hur fungerar det att tanka mobilen?

Genom att gå in på operatörens hemsida och fylla i dina uppgifter kan du skapa ett konto, när kontot sedan är klart kan du välja att teckna ett kontantkortsabonnemang utan bindningstid. När du har skapat ett obundet kontantkortsabonnemang kommer det du fyller på mobilen med att skickas på en faktura månaden efter.

Köpa mobil på faktura och avbetalning

Om du är på jakt efter en ny mobiltelefon så finns det hundratals olika modeller att välja på, i tabellen vi har listat i artikeln kan du se de butiker där du kan köpa en ny mobiltelefon på avbetalning eller faktura beroende på vad du helst vill göra själv. Att köpa en mobiltelefon och betala direkt är oerhörd ovanligt i Sverige, majoriteten utav alla mobiltelefoner säljs på avbetalning på antingen 12 eller 24 månader. Behöver du mer tid att avbetala än så så har Leasy upp till 72 månaders avbetalningstid.

När du köper en mobil på avbetalning hos Leasy så kan du när som helst slutbetala mobilen om du skulle känna för det, bara för att du väljer 72 månaders avbetalning behöver du alltså inte välja att gå hela tiden ut utan kan slutbetala direkt om du så önskar det.