Takbox med Klarna

En takbox beställer man snabbt och enkelt till lägsta möjliga pris online. Då är det även möjligt att betala med Klarna. På detta sätt slipper man betala när man beställer takboxen, man kan istället vänta i upp till 14 dagar med att betala för köpet. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där man kan beställa en takbox med Klarna.


Klarna Faktura
Fakturainformation
Billtillbehör, reservdelar och service.


TIll Butik

Med Klarna kan du sedan välja att betala fakturan för din takbox direkt, skjuta på betalningen ytterligare mot en avgift, alternativt välja att delbetala takboxen över valfri tid.

Nödvändig info vid köp av takbox

Takbox är ett mycket smidigt lastutrymme för bilen som gör att du kan få med dig mycket mer än vad som annars ryms i din bil. Perfekt för otympliga prylar såsom skidor och liknande.

Hur mycket rymmer en takbox?

Det finns takboxar i alla möjliga storlekar. De allra minsta brukar rymma runt 300 liter och de allra största brukar rymma runt 630 liter.

Märken

Det finns ett stort antal kända varumärken under vilka takboxar säljs. Nedanför hittar du några av de mest kända märkena på takboxar.

  • Thule
  • Packline
  • Calix
  • Autoform

Utöver dessa märken så säljer många av bilaffärerna i landet takboxar under egna märken. Bland dessa finns exempelvis Biltema, Jula och Mekonomens egna takboxar.