Tablet på faktura

När du köper en tablet på nätet finns i många fall möjligheten till att köpa den på faktura. Att köpa en tablet på faktura innebär att du inte betalar något vid beställningstillfället. Istället betalar du när du har fått hem varan till dig tillsammans med en faktura. Vanligtvis behöver man betala inom två veckor. Nedan finner du webbutiker som erbjudet kunderna att handla tablets på faktura.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Att köpa din tablet på faktura innebär även andra fördelar för dig som konsument. Det är till exempel möjligt, att genom fakturan delbetala din tablet över en tid som passar dig. Men ofta ända upp till 24 månader. Ofta är denna delbetalning räntefri men det kan tillkomma aviavgifter på avier som skickar ut.

Att göra köpet på faktura är även fördelaktigt om det skulle vara något fel på varan du fått hem eller om varan inte skulle motsvara den beskrivning säljaren angett i webbshopen. Det är då mycket enkelt att skicka tillbaka varan och du blir inte av med några pengar.