Systemkamera på faktura

För att köpa en systemkamera till bästa pris är det bästa alternativet vanligtvis att göra köpet online. När du köper kameran på nätet kan du även välja att göra köpet på faktura. Att köpa en systemkamera på faktura innebär att du betalar först när du fått hem varan. Fördelen med detta är att du har chansen att se efter att systemkameran motsvarat det du förväntat dig, men även att paketet innehåller allt det du beställt enligt säljarens beskrivning. På så vis försäkrar du dig om att du endast betalar för det som du har beställt.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

När du handlar systemkameran på faktura behöver du inte heller bekymra dig om de vanligaste riskerna förknippade med handel över nätet, såsom att lämna ut ditt kortnummer.

Ett köp på faktura ger dig även chansen att köpa din systemkamera på avbetalning. När du handlar på faktura kan du nämligen välja att dela upp betalningen över en tid som du finner lämplig. Du kan välja att delbetala systemkameran på upp till 24 månader. En av fördelarna med att delbetala systemkameran med faktura är att man vanligtvis inte behöver betala någon ränta under avbetalningsperioden.