Att upprätta en avbetalning genom Svea Ekonomi är ett enkelt sätt att finansiera sina köp på nätet. När man handlar från en butik på nätet som har avtal med Svea Ekonomi, eller Sveawebpay som deras fakturalösning heter kan man välja två huvudsakliga alternativ för att delbetala köpet.


Sveawebpay Faktura
Fakturainformation
Hälsokost och kosttillskott.


TIll Butik

Sveawebpays ordinarie delbetalning

Det vanligaste sättet att köpa på avbetalning med Svea Ekonomi/Sveawebpay är att man upprättar en delbetalning. Detta fungerar ungefär som en avbetalningsplan där man betalar in ett fast belopp varje månad, om man så önskar på autogiro. Sveawebpay erbjuder kunderna att delbetala över upp till 12 månader helt räntefritt. En annan fördel med Sveawebpay är deras erbjudande om tre månader som helt fria från ränta och amortering.

Avbetalning med Sveawebpay konto

Ett mer flexibelt sätt för att delbetala med Sveawebpay är att göra det genom deras kreditkontolösning Webpay-konto. Då är man väldigt flexibel och disponerar fritt över den kontokredit som man beviljats hos Sveawebpay. Taket på återbetalningstid för Webpay-konto är hela 120 månader.

Dock bör man ha i bakhuvudet att Webpay-kontot är räntebärande. Något som gör att man gärna ska betala igen så mycket man kan ganska snabbt eftersom räntan vanligtvis är ganska hög. För aktuell räntesats och övriga villkor bör du läsa Sveawebpays villkor för kontokredit.