Surfplatta mot postförskott

Ett smidigt betalsätt när man beställer en surfplatta över nätet är att betala för köpet mot postförskott. Detta gör att man slipper betala vid tillfället när man beställer surfplattan utan istället kan vänta i upp till två veckor med att betala leveransen mot uthämtning. Vi har nedanför samlat en lista över butiker på nätet där det är möjligt att beställa en surfplatta mot postförskott.

Din surfplatta som du beställt mot postförskott kan du sedan betala hos ditt postombud med kort eller med kontant betalning, detta väljer du själv. Det enda som man behöver tänka på är att det är viktigt att hämta ut leveransen i tid. I annat fall kommer postombudet returnera varorna till butiken och du debiteras då en hög avgift för detta.

Vad kostar det att köpa mot postförskott?

Postförskott innebär vissa extra avgifter för webbshoppen, med hantering, betalning osv. Därför tar de flesta webbshoppar ut en extra avgift om man väljer att betala sin surfplatta mot postförskott. Denna avgift ligger normalt på mellan 50-100 kronor.

När du hämtar ut ditt paket så behöver du vara redo att uppvisa legitimation för postombudet. Ett alternativt betalsätt till postförskott är att betala på faktura, där man också betalar efter att man mottagit varorna.