Styleshop har ett stort utbud utav streetwear, kläder, skor och tillbehör. Styleshop har i snart 10 års tid sålt kläder på nätet och om du handlar för över 850kr dessutom fri frakt på alla köp och du har alltid 30 dagars öppet köp. Om du hinner läggs din beställning innan kl 13.00 skickas din order samma dag. Du kan hitta trendiga kläder och skor i Styleshops sortiment med märken som Resteröds och Glagowear för att nämna två storsäljare. Eftersom Styleshop har funnits i ca 10 år så har man hunnit få en riktigt bra koll på vad kunder är ute efter och har lanserat ett koncept där de flyttar provrummet hem till dig genom att ge dig fria byten. När du handlar i Styleshops nätbutik så är fokusprodukterna moderiktiga kläder till både killar och tjejer samt träningskläder & skor oavsett om du vill köpa ett par jeans eller leggings så finns varan där för dig.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna Bank AB (Klarna faktura)
  • Betalningstid: 14 dagar

Styleshop Faktura

När du köper på faktura hos Styleshop så har dom ett samarbete med Klarna som via Klarna Faktura skickar ut själva fakturan, medans kläderna och dina varor kommer ifrån Styleshop. Klarna är Sveriges största fakturaleverantör och många uppskattar deras enkla service. Styleshop fokuserar på att erbjuda de bästa möjliga varorna till det bästa priset och via Klarna så kan dom fokusera på just det, medans Klarna sköter pappersarbetet.

När du beställer via faktura hos Styleshop med Klarna så innebär det för dig att din faktura skickas ut i samma paket som dina varor, eller som SMS eller E-Post. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan och om du vill behålla varorna men behöver längre tid att betala så kan du ändra ditt köp till Klarna Delbetalning genom att höra av dig till Klarna och be om detta så löser Klarna det åt dig omedelbart.