Klädbutiken Stylepit har ett stort utbud utav kläder, skor och skönhetsprodukter på nätet. Stylepit startades redan år 2000 och är ett utav de få klädbutikerna online som ger 50 dagars öppet köp, utöver en generös öppet köp policy så erbjuder även Stylepit fri frakt vid köp över 399kr. Utbudet är stort och företaget har ju haft nästan 20 år på sig att samla ihop de populäraste kläd och mode produkterna ifrån kända varumärken som Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger för att nämnda några. När du köper via Stylepit faktura så skickas fakturan via ett samarbete med fakturabolaget Klarna.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna Bank AB (Klarna faktura)
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Fakturaavgift: 29 kronor

Stylepit Faktura

När du köper på faktura hos Stylepit så skickas den ut av Klarna som är Sveriges och Nordens största partner för fakturaköp på nätet. Med ett fakturaköp hos Stylepit så får du därför 14 dagars öppet köp och ditt paket skickas ut inom 2-3 dagar. Först när varorna har skickas börjar fakturatiden att gälla och det innebär att du får hem dina varor i god tid innan fakturan ska betalas, inget behov finns därför för att hålla på och uppge hemliga kortuppgifter online utan du kan betala din faktura som kommer på epost, sms eller post hur du så önskar efter du har produkterna i handen och kan se så allting passar.

I vissa fall kan du för en extra kostnad få beviljad förlängd fakturatid om du hör av dig till Klarna, upp till 60 dagar är inte omöjligt. Om du vill ha ännu längre tid på dig att betala fakturan, eller har sett en kampanj utav formuleringen – Köp Nu Betala i April – så handlar det om ett köp på avbetalning hos Stylepit. Även det går via Klarna och du kan få mellan 3-24 månaders delbetalning om du så önskar med stöd för att förtidsbetala fakturan kostnadsfritt när du så önskar.