Stone Island på faktura

Klädesmärket Stone Island är hett eftertraktat utav många, att köpa Stone Island på faktura är därför något som efterfrågas utav många besökare och det finns få butiker som erbjuder detta alternativ för klädesmärket.
För att förenkla din vardag har vi valt att samla butiker som säljer Stone Island på faktura som betalningsmetod i tabellen nedan.


Klarna Faktura, eller 3-24 mån delbetalning
Märkeskläder på nätet


TIll Butik

Collector Faktura, eller 3-36 mån delbetalning

Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.


TIll Butik
Handla i vilka butiker du vill med lån via Klicklån!

TILL KLICKLÅN

Hur fungerar fakturaköp av Stone Island?

Du väljer ut den butiken som säljer Stone Island på faktura, och sedan självklart även de plaggen du vill köpa. När du har valt ut det du vill köpa så går du till kassan och väljer Faktura som betalningssätt och fyller i dina uppgifter. Vid köp utav Stone Island på faktura så är det Klarna som är vanligaste fakturabolaget som administrerar och skickar själva fakturan. När du köper Stone Island på faktura via Klarna så får du 14 dagar kostnadsfritt på dig att betala ifrån dess att kläderna skickats ut ifrån butikens lager, om du behöver ytterligare tid kan du köpa till 2 månader betaltid till för endast 29 kr.
Ifall inte 2 månader räcker kan du isåfall välja Klarna Delbetalning där du kan delbetala mellan 3-24 månader på ditt köp utav Stone Island.

Vilka Stone Island plagg kan jag köpa?

Hos nätbutiken Johnells kan du köpa i princip hela Stone Island sortimentet på faktura, allt ifrån kepsar och t-shirts till tjocka dunjackor i snygg design. Stone Island startades i den italienska staden Modena för över 35 år sen och har varit på toppen utav modevärlden enda sedan dess. Stone Island har vissa karaktärsdrag som urskiljer dom ifrån konkurrenter, dom är inte rädda att jobba med nya material och skapar klädesplagg som kan reflektera ljus och skifta färg beroende på värme exempelvis.