Stokke Xplory med Klarna

Vid köp av en Stokke Xplory online så går det att välja Klarna som betalning för köpet. Med Klarna så slipper man att betala i förväg, utan får istället köpet på en faktura som kan betalas inom 14 dagar från köpet. Nedanför har vi samlat en lista över online-butiker där man kan köpa en Stokke Xplory med Klarna.

Stokke Xplory

Stokke Xplory är en populär barnvagn från Stokke som kanske främst karaktäriseras av att bebisen kommer väldigt högt upp, något som ger bättre kontakt och umgänge med bebisen. Barnvagnen har 360-graders svänghjul vilket ger en smidig rullning och manövrering. Stokke Xplory kan användas från det att barnet är nyfött tills dess att det väger 15 kilo.

Betala din Stokke Xplory med Klarna

Genom att betala för sin Stokke Xplory med Klarna så behöver man inte betala några pengar för barnvagnen när man beställer den. Istället så går det att vänta tills dess att man fått den levererad. Det ger tid för att kontrollera att allt är i sin ordning, samt att barnvagnen motsvarar vad man förväntat sig. Om man skulle vara missnöjd eller om man av någon anledning skulle ångra sitt köp så går det att returnera barnvagnen till butiken som man köpt den ifrån. Om du bestämmer dig för att behålla barnvagnen så kan du betala hela fakturan på en gång, alternativt delbetala köpet över valfri tid.

Delbetalning via Klarna

Via Klarna går det att delbetala en Stokke Xplory på ända upp till 24 månader. Hos de flesta butiker går det att välja mellan både fast och flexibel delbetalning, där flexibel delbetalning innebär att man kan betala av köpet i sin egen takt.

För att kunna delbetala via Klarna krävs det att man är över 18 år gammal samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Räntan vid delbetalning av en Stokke Xplory är för närvarande 19,9%.