Stokke Tripp Trapp med Klarna

Om man ska beställa en Stokke Tripp Trapp över nätet så går det i flera butiker att använda sig av Klarna som betalsätt. Klarna gör det möjligt att betala för köpet efter 14 dagar, alternativt att delbetala köpet för den som hellre önskar det. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där det är möjligt att köpa en Stokke Tripp Trapp med Klarna.

Stokke Tripp Trapp – en klassiker

Stokkes Tripp Trapp-stol har med åren blivit en riktig klassiker. Stolen har fördelen att barnet kan använda den under många år av sin uppväxt. Från nyfödd ända upp till vuxen ålder kan barnet använda stolen och sitta lika bekvämt som alltid. Stokke Tripp Trapp finns i flera olika färger att välja bland. I butiken kostar stolen på ett ungefär från 1700 kronor och uppåt.

Betala din Stokke Tripp Trapp med Klarna

Genom att du betalar för din Stokke Tripp Trapp med Klarna så behöver du inte betala något när du gör din beställning. Du checkar ut ur webbutiken precis som vanligt, med skillnad att du i kassan anger att du vill betala med Klarna. Istället för att du knappar in ditt kortnummer eller ditt kontonummer så anger du då ditt personnummer. Du får då din Stokke Tripp Trapp utskickad till ditt närmaste postombud inom någon dag eller två. Du betalar inget när du beställer utan får istället en faktura på köpet med förfallodatum efter 14 dagar.

När din stol levererats hem till dig har du fortfarande tid på dig att betala fakturan för köpet. Det gör att du har tid för att först packa upp stolen, kontrollera att allt är med och motsvarar vad du förväntat dig, innan du lägger in fakturan för betalning. Du kan därefter bestämma dig för om du vill betala hela fakturan på en gång, alternativt delbetala köpet.

Delbetala med Klarna

Om du väljer att delbetala din Stokke Tripp Trapp med Klarna så kan du betala av den flexibelt och i din egen takt. Genom att upprätta ett kreditkonto hos Klarna kan du betala av ett valfritt belopp på ditt köp varje månad, med lägsta inbetalning om 50 kronor per månad.