Stereo på faktura

När man köper en stereo över nätet så går det i många butiker att välja faktura som betalsätt. Då behöver man inte betala för sin stereo vid köpet utan kan normalt vänta i upp till 14 dagar med betalningen. Nedanför hittar du en lista över populära butiker där man kan köpa en stereo på faktura.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Om man väljer faktura när man köper sin stereo så får man många fördelar mot om  man exempelvis betalar direkt med sitt kort. Fakturaköp är i de flesta fall avgiftsfritt och gör att man slipper betala för varor som man varken sett eller mottagit. På detta sätt så skyddar man sig mot om något skulle vara fel på stereon som man beställt eller om den på något sätt inte skulle motsvara det som man förväntat sig vid köpet. Det är i detta fall fullt möjligt att skicka stereon i retur till butiken som man beställt den ifrån.

Delbetala din stereo

Genom att köpa en stereo på faktura så är det också möjligt att delbetala köpet över en valfri tid. Via de flesta fakturaföretag, såsom Klarna, Collector med flera så går det att delbetala en stereo på upp till mellan 24-36 månader. Detta till en ränta som för närvarande ligger på mellan 10-20%.