Stayhard är modebutiken på nätet med inriktning på kläder och skor för män. Stayhard har sedan 2005 levererat stilmedvetna kläder och skor har idag verksamhet i över 30 länder. Butiken startades ifrån pojkrummet och har idag växt så pass stora att Stayhard idag involverar ett 30-tal anställda och ingår i Ellos-koncernen. Hos Stayhard handlar du alltid med fri frakt och retur vilket innebär att du kan prova och testa ut dina plagg utan att känna en stress att du måste köpa dom.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna Bank AB (Klarna)
  • Betalningstid: 30 dagar
  • Fakturaavgift: 28 kronor

Köpa kläder hos Stayhard med Faktura

Att handla kläder och skor på Stayhards nätbutik och använda faktura som betalsätt är ett enkelt och snabbt sätt att få hem dina kläder och skor. När du köper hos Stayhard på faktura så skickas fakturan utav Klarna och du får hela 30 dagar på dig innan det är dags att betala för dina varor. Det innebär att du kan beställa kläder ifrån Stayhard vilken dag som helst i månaden utav att behöva oroa dig att lönen inte har kommit in den 25:e som annars är ett vanligt huvudbry vid 14 dagars faktura och beställningar som görs innan den 11:e varje månad.

Även om du får 30 dagars faktura så behöver du så klart betala den i tid och här gäller det vanliga knepet vilket är att så fort du får fakturan lägger du in den för betalning, fast helt enkelt 25 dagar framåt i tiden så du inte glömmer bort betalningen och får 60kr påminnelseavgift och dröjsmålsränta helt i onödan. Om du på en gång vet om att du behöver mer tid än 30 dagar kan du ändra till Klarna Delbetalning som innebär 3-24 månaders avbetalningstid, du kan dock när som helst avbryta delbetalningen och göra en slutbetalning om du får mer pengar över även om du valt delbetalning på längre tid än så.