Sportamore faktura

Sportamore är en sportbutik på nätet som växer så det knakar, butiken erbjuder även faktura för köp och har ett samarbete med Klarna och deras Klarna Checkout lösning som en mängd nätbutiker använder sig utav. Det som är bra att tänka på går vi igenom i artikeln nedan.


Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Köpa på faktura hos Sportamore

När du köper med Sportamore faktura får du i lugn och ro hem varorna där du kan testa och se så allting passade och kändes bra, du slipper ange dina kontokort och kredituppgifter som många känner är allt för känsligt för internetköp. När du köper på faktura får du alltid hos Klarna 14 dagars betalningsnetto.

Klarna som betalsätt

Då Sportamore har fakturabetalning via Klarna Checkout betyder det att dom följer Klarnas regler och struktur för fakturaköp. I från det att dina varor har skickats ut ifrån lagret hos Sportamore skapas en faktura där du har som sagt 14 dagar på dig att betala för ditt köp. Det tillkommer ingen fakturaavgift inom dessa 14 dagar, men om du vill förlänga ditt köp kan du göra det upp till 2 månader för 29 kr extra alternativt konvertera köpet till en delbetalning på 3-24 månader. Vid delbetalning tillkommer en årsränta på 19,9 %.