Spjälsäng på faktura

Det är möjligt att välja bland ett flertal olika betalsätt när man köper en spjälsäng över nätet. Ett populärt alternativ är fakturabetalning. Det gör att man slipper betala vid köpet utan istället kan vänta i upp till två veckor med att betala för spjälsängen. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där det går att köpa en spjälsäng på faktura.


Klarna Faktura
Kläder och leksaker för barn.


TIll Butik

Klarna Faktura
Online-varuhus med ett stort antal produkter inom flera kategorier.

TIll Butik

Betalning av en spjälsäng på faktura erbjuds av de flesta butiker i samarbete med ett externt kreditföretag. Här samarbetar många butiker med fakturaföretag som Klarna, Collector, Qliro, samt andra liknande företag. Via dessa företag brukar man få en faktura för sitt köp med 14 dagars betalningstid, men i vissa fall möjlighet till längre betalningstid än så.

Fakturabetalning när man köper en spjälsäng över nätet är ett säkert betalningssätt. Eftersom man får köpet på faktura så slipper man att lämna ut diverse känsliga uppgifter till butiken. Det enda man lämnar ut är sitt personnummer och sin folkbokföringsadress.

Delbetala ditt köp

Om man köper en spjälsäng på faktura så finns även möjligheten till att delbetala köpet. Hos de flesta fakturaföretagen kan man delbetala sin spjälsäng på upp till mellan 24-36 månader. Detta gör man till en ränta om mellan 10-20%.