Spikmatta på faktura

Ett snabbt och enkelt alternativ för att betala sitt köp när man beställer en spikmatta online är att använda sig av faktura som betalsätt. Med fakturabetalning så är det möjligt att betala för spikmattan efter att man fått den levererad hem. Nedan har vi samlat en lista över butiker där man kan köpa en spikmatta på faktura.


Fortus Faktura
Fakturainformation
Apotek, hälsokost, fitness och linser.


TIll Butik

Sveawebpay Faktura
Fakturainformation
Hälsokost och kosttillskott.


TIll Butikhttps://www.handlapafaktura.se/vitaminbutiken-kenkou-faktura/

Klarna Faktura
Kosttillskott för skönhet och träning samt livsmedel.


TIll Butik

Spikmattans användningsområden

Att ligga på en spikmatta emellanåt för med sig flera fördelar. Bland annat är den en skön massage, vilket kan hjälpa en att koppla av exempelvis när man mediterar. Vissa använder det för förbättrad blodcirkulation eller för att uppnå en snabbare återhämtning efter träning, men användningsområdena är som sagt många.

Faktura som betalning

Att betala en spikmatta på faktura innebär att man inte behöver betala när man genomför sitt köp. Istället kan man vänta med att betala för spikmattan i upp till mellan 14-30 dagar. Exakt hur länge beror på vilket fakturaföretag man handlar genom. Vid köptillfället så klickar du dig alltså vidare till butikens kassa i vanlig ordning. Väl där så väljer du istället för kortbetalning betalning på faktura. Med fakturabetalning så behöver du inte ange några känsliga uppgifter utan du lämnar endast ditt personnummer och din folkbokföringsadress. Ditt paket skickas sedan dit. När du mottagit ditt paket med spikmattan så har du gott om tid på dig att kontrollera att den är vad du förväntat dig och fungerar som den ska innan du betalar fakturan för köpet. I annat fall går det för dig att skicka spikmattan i retur till butiken.

Webbshoppar kan normalt erbjuda fakturabetalning genom att de samarbetar med ett externt kreditföretag. Vanliga samarbetspartners för webbshoppar är bland andra Klarna, Qliro och Collector. Men det finns även ett stort antal mindre aktörer.

Delbetalning

Om du skulle vilja dela upp din betalning för spikmattan så går detta bra att göra hos de flesta fakturaföretagen.