Spartoo är en butik på nätet som är specialiserade på skor, men som även säljer kläder, väskor och accessoarer. Man säljer skor och kläder under 723 olika märken och man har ett brett utbud både förr herr, dam och barn. När man handlar hos Spartoo går det att välja bland flera olika betalsätt, där ett av de mer populära är fakturabetalning. På den här sidan hittar du lite mer information kring hur det går till att handla på faktura hos Spartoo.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna
  • Betalningstid: 14 dagar

Hos Spartoo handlar man på faktura i samarbete med kreditföretaget Klarna. Detta gör det möjligt att handla på faktura med 14 dagars betalningstid. Du kan på detta sätt alltså beställa dina varor nu, och betala för dessa efter att du fått dem levererade hem. Det gör att du hinner få hem dina beställda skor eller kläder, packa upp dem, testa dem och försäkra dig om att allt är som det ska innan du betalar fakturan för köpet. När det är dags för betalningen betalar du snabbt och enkelt via din internetbank.

Kreditprövning och avgifter

När man handlar på faktura hos Spartoo så utför Klarna en kreditprövning på den som står på köpet. I och med denna kontrollerar Klarna att den som köper har tillräcklig betalningsförmåga för det aktuella köpet. Är det ett större köp kan en viss inkomst krävas. Men vad som alltid gäller är att man ska vara fri från betalningsanmärkningar.

Det är viktigt att man betalar fakturan för köpet i tid. Om man är sen med betalningen kommer en påminnelseavgift om 50 kronor att tillkomma. Vidare tillkommer marknadsmässig dröjsmålsränta för varje dag man är försenad med betalningen.

Delbetalning

Via Klarna går det även att delbetala fakturaköpet som man gör hos Spartoo. Man betalar flexibelt av köpet via Klarnas månadsfaktura, där man kan samla köp från flera olika butiker på en och samma faktura.