Sonos med Klarna

Om man planerar att beställa ett par högtalare från Sonos över nätet så är det en god idé att betala för dem med Klarna. På detta sätt så kan man betala för högtalarna när man fått hem dem, men det går även att delbetala köpet om man hellre önskar detta. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där man kan köpa högtalare från Sonos med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Om Sonos högtalare

Sonos är en serie högtalare som gjort sig kända för sin snygga design, kristallklara ljuda och trådlöshet. Sonos gör sig perfekta i ett modernt hem. Sonos ljuduppspelning passar bra för radio, musik såväl som för TV och film. Sonos kommer i flera populära modeller, bland andra Sonos Play:1, Sonos Play:5 och Sonos Playbar.

Betalning med Klarna

Att betala för sina högtalare från Sonos med Klarna gör att man inte behöver betala något vid köptillfället. Istället för att man betalar med sitt kort eller genom banköverföring vid köptillfället så kan man genom att betala med Klarna istället få sitt köp på faktura. Man köper alltså sina Sonos-högtalare nu och betalar för dem vid senare tillfälle. Enligt standard så har man på Klarnas faktura 14 dagars betalningstid. Detta brukar gälla 14 dagar från det att Sonos-högtalarna skickats ut från butiken till dig.

När du fått dina högtalare levererade hem så har du fortfarande gott om tid på dig för att kontrollera att allt är med och vad du förväntat dig, innan du betalar fakturan för köpet. Skulle du upptäcka något fel eller om du av någon anledning skulle känna dig missnöjd så är det fullt möjligt att skicka högtalarna i retur till butiken som du handlat ifrån.

Men med Klarna finns det även andra alternativ för din betalning. Du kan mot en avgift om 29 kronor skjuta upp din betalning för köpet i sin helhet, i upp till en eller två månader. Men du kan också välja att delbetala köpet.

Hur fungerar delbetalning

Att delbetala dina högtalare från Sonos med Klarna är det solklara alternativet för dig som vill betala av ditt köp lite i taget. Genom Klarna går det att flexibelt betala av Sonos-högtalarna i sin egen takt. Klarna erbjuder delbetalningsformen månadsfaktura där man samlar alla sina köp som man gjort via Klarna på en och samma månadsfaktura. Man betalar sedan in ett valfritt belopp varje månad på högtalarna och sina andra köp, med möjlighet att betala in så lite som 1/24 av den totala återstående skulden, med lägsta belopp om 50 kronor varje månad.

När du delbetalar med Klarna betalar du en relativt hög ränta. Räntan när man delbetalar sina sonos-högtalare är för närvarande runt 20%. Väljer man att delbetala med Klarna så lönar det sig därför att betala av skulden så snabbt man kan.

Vid köpet så tar Klarna en kreditprövning på dig där de kontrollerar din betalningsförmåga för köpet som du avser att genomföra. Har du någon form av inkomst samt att du är fri från betalningsanmärkningar så passerar du denna kreditprövning utan några som helst problem.