Solglasögon mot Postförskott

Ett populärt betalsätt för köp av solglasögon över nätet är betalning via postförskott. Det innebär att man inte betalar när man beställer solglasögonen utan istället betalar när man hämtar ut dem hos sitt lokala postombud. Nedanför har vi samlat en lista över webbutiker där man kan köpa solglasögon mot postförskott.

Hur går det till?

När du hittat ett par solglasögon som du gillar i någon av butikerna i listan så kan du sedan välja bland en rad olika betalsätt, där ett av dessa är betalning mot postförskott. Då behöver du alltså inte betala en krona för dina solglasögon i förväg. Istället skickas de ut till ditt lokala postombud och du får en notifiering om när de anlänt dit. Då kan du när som helst gå dit och betala för dem mot uthämtning. Du kan både betala för köpet med kort och kontanter.

Betalning med postförskott gör alltså att man slipper allt krångel samt de säkerhetsrisker som är förknippade med att handla över nätet. Du behöver varken lämna ut ditt kort- eller kontonummer till butiken, likaså inte betala för några varor som du varken mottagit eller sett.

Hämta ut dina solglasögon i tid

Det är viktigt att hämta ut solglasögonen i tid hos sitt postombud. Detta för att slippa extra avgifter.